Anjiyo sonrası beslenme konusunda neler yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Özellikle lifli gıdalar ve omega-3 yağ asitlerini tüketmenin yanı sıra, antioksidanların da kalp sağlığı üzerindeki etkileri hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Düşük sodyumlu gıdalarla ilgili önerileriniz var mı? Ayrıca, su tüketiminin iyileşme sürecine katkısı ne kadar önemli? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Anjiyo sonrası beslenme konusunda neler yapmam gerektiği konusunda bilgi almak istiyorum. Özellikle lifli gıdalar ve omega-3 yağ asitlerini tüketmenin yanı sıra, antioksidanların da kalp sağlığı üzerindeki etkileri hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Düşük sodyumlu gıdalarla ilgili önerileriniz var mı? Ayrıca, su tüketiminin iyileşme sürecine katkısı ne kadar önemli? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz